fbpx
nyföddfotografering Västerås / nyfödd Västerås

Amanda’s första dagar

nyföddfotografering Västerås / nyfödd Västerås

Det har varit många nyfödda i min studio här i Västerås för nyföddfotografering, en liten babyboom kan man säga! Det tog lite tid för Amanda att somna till men när hon gjorde det så gick det super bra! Mamman ville ha rosa och lilla toner, så jag valde en fin lavender och en rosa wrap. Jag passade också på att ta lite bilder med vitt och bara en liten tun wrap runtom för lite variation. Det är så roligt att kunna vara kreativt och testa olika färger och kombinationer. Att fota nyfödda tar tid och tålamod, vi tar det super lugnt och följer din lillas schema. Då vi fotar i nästan 3 timmar så har vi tid med att ta pauser och mata bebisen. Det blir även lite “egen tid” får dig mamma då du kan koppla av lite medans jag fotar!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna båda till bebis och dig. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra små men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering i Västerås med mig så får du låna vacker ara klänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna i en fin linne box eller mini album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.