fbpx
laxhall bröllop i vacker miljö och nature

Mysig Bröllop I Laxhal

På sen sommaren va jag med på ett bröllop i vackra Laxhall, helt otroligt vacker anläggning med vyer av vatten och skog. Jag träffade Felix och Linn för förberedelse bilder, hår smink, klä på sig – så härligt att kunna vara med hela dagen. Innan det så kikade jag runt för fina fotoplatser runtom och det fanns massor, naturen är så vackert vid denna årstid. Jag både fotade och filmade bröllopet och jag va verkligen i mitt esse, så roligt att fota men ännu roligare att filma! Själva vigseln tog plats några minuters bilresa ifrån anläggningen men festen va på plats i deras lodge. Brudparet anlände via båt (so cool!) till festen, alla detaljer från blommorna till bilderna på borden va så genomtakt och så fint. Så mycket kärlek på denna bröllop, mellan Felix & Linn och deras familj och vänner – de är verkligen älskad!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.