fbpx
studio västerås

Lilla Studio i Västerås

Välkommen till min lilla studio i Västerås! Den är som sagt super liten men ändå lagom till det jag behöver just nu, så klart är drömmen om en store studio i framtiden. Det jag älska mest med min studio är att allt är nära till hands, den är varm och mysig och har en underbart boho lifestyle del. Fördel med studio är att du behöver inte tänka på nåt, du behöver bara komma och så har jag fixat resten. Så ingen stor stad hemma, ingen letande av massa rekvisita och kläder, inga störande ljud eller oväntat besök medans vi fotar. Hos mig får du en avslappnade tid, lugnt och skönt!

Jag har olika rekvisita för olika tillfälle och massa med nyfödda kläder till en nyföddfotografering och bebis kläder en bebisfotografering eller barnfotografering. För mammor har jag gravidklänningar för en gravidfotografering och vanliga klänningar som går att låna under alla fotograferingar. För lite äldre flickor har fina snurr klänningar som de kommer älska att dansa och snurra i, mina själva älskar att ha på sig det! Vill du boka en fotografering med mig i min studio i Västerås så är det bara kontakta mig och jag ser fram emot att få träffa dig! Här kan du boka din fotografering!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.