fbpx
förlovnings fotografering i Västerås

Förlovning Västerås – Donald & Sarah

Det är bara en gång som allt i livet händer och jag är så tacksam jag kunde fånga denna förlovning Västerås. Förlovningar är något väldigt speciellt, så många fina ögonblick och detaljer som äger rum hela kvällen lång. Att kunna förlita sig på en fotograf som kan fånga alla dessa ögonblick kan kännas som en lättnad, något mindre att tänka på! En fotograf finns där för att kunna fånga ögonblick som det otränade ögat inte ser. Små detaljerna som är en del av en större berättelse. Denna förlovning va speciell eftersom det va min systers men lika roligt som det är varje gång för mig! Förlovningen i Västerås va ute i trägården och så fint uppdukat! Vi bokade även in en vanlig förlovnings porträtt fotografering och den va helt magisk!

Sarah ville verkligen att allt skulle vara perfekt och det var mycket DIY projekt inför förlovningen. Hon hade köpt mycket av dekorationerna från My Perfect Day och vi skapade massor! Det var så himla fint och romantisk and allt fotades så fint, en fotografs dröm! Det var mycket mat, dans, fler tal och massor av fika! Tårtan hade beställt av en lokal verksamhet här i Västerås, super fin tårta och andra dessert. Önskar paret allt gott i livet!!

Ska ni ha dop eller förlovning snart i Västerås och vill kunna lita er på en erfaren fotograf som fångar det lilla extra så tveka inte att här av er: boka här! Jag verkligen skapar minnen ni kommer länge vilja titta på! Jag skapar också en highlight film åt er, det ingår i alla mina bokningar!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.