fbpx
nyföddfotografering västerås med fina toner i rosa och beigt

Sibel en rosa dröm

Varför ska du boka nyföddfotografering Västerås? Jo men för hur galet söt är inte nyföddbilder, nej skojar inte den enda anledningen, jag älskar just nyföddfoto för att det är en så rå tid i livet. Allt är nytt, även om det är andra eller tredje barnet, och känslorna och din lilla bebis är så rå att det spricker om kärlek. Det är helt underbart att få skapa vackra nyföddbilder åt er och få träffa så många fina familjer!

Fina Sibel va inte den gladaste på sin nyföddfotografering och ville verkligen inte sova men om du kikar nedan på hennes nyföddfoto så kommer du se att vi lyckades ändå skapa magi! Med massor av tålamod och gungades och vaggandes så lyckas vi helt enkelt. Dessa bilder kommer vara viktiga för dig idag, imorgon och on 30 år. Båda jag och flickorna älskar att titta tillbaka på deras nyföddbilder och prata om hur det va när de va så liten. Tveka inte att boka, du kommer inte ångra dig!

På bloggen kan du läsa om fler nyföddfotograferingar jag har haft eller så kan du kika här: https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/nyfoddfotografering/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.