fbpx
nyföddfotografering med båda lifestyle bilder och nyfödd bilder på studio i västerås

Michael

nyföddfotografering

Lilla Michael var så fin och snäll, han sov typ hela tiden under sin nyföddfotografering hör oss mig i Västerås. Att kunna vara med på förlossningen och sen ta nyfödd porträtt bilder är helt underbart. Vi använde en fin filt som mormor hade virkat åt lilla Michael, tycker det är så fint att kunna ha med lite speciella rekvisita. Det gör den lilla extra! Att fota nyfödda tar tid och tålamod, vi tar det super lugnt. Då vi fotar i nästan 3 timmar så har vi tid med att ta pauser och mata bebisen. Det blir även lite “egen tid” får dig mamma då du kan koppla av lite medans jag fotar!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna båda till bebis och dig. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra små men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering i Västerås med mig så får du låna vacker ara klänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna i en fin linne box eller mini album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din nyfödfotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering i Västerås.

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.