fbpx
familjefotografering i västerås utomhus på stor fält i skerike precis innan solnedgången

Familjebilder ute på fält

September är en av mina favorit månader för en familjefotografering, vädret är helt underbart och solen mjuk och varm – det blir så galet vackert! Ni kommer och har kul tillsammans som en familj och jag skapar magi åt er. En familjefotografering ska vara så avslappnad som möjligt ni ska inte tänka på vart ska vi titta, vad ska jag göra, men tänk bara på att ha kul och njuta av stunden med din lilla familj. Tänk en alldeles liten stund bara för dig och din familj för att ha kul och busa med era barn OCH få underbara familjebilder på er! En familjefotografeirng behöver inte vara stressigt eller komplicerat!

Sugen på att boka en nyföddfotografering så kan ni kika vidare här och skicka in en förfrågan! Jag har min studio för nyföddfoto i Västerås City med allt ni behöver, tro mig ni kommer inte ångra er!  https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/familjefotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.