fbpx

Varför det är värt det!

Om du snokat runt på min hemsida har du nog förstått att du inte bara bokar en session för fina bilder. Det är så mycket mer! Det handlar om att DU låter mig berätta din BERÄTTELSE så som den är och vid den tidpunkt du befinner dig i livet just nu.

Det handlar om mycket mer än priset utan om att fånga ett minne som du vill hålla bevara och glädja dig åt. Du fångar en del av livet och en berättelse som är värd att berätta. Men, så klart så är de snygga bilderna en del av processen!

Stunder i livet slinker oss förbi snabbare än vi skulle önska och att bevara och glädja sig åt dem är något du inte kanske kan ta för givet. Tänk att du får se dem på dina väggar, på dina föräldrars vägg eller i barnen sovrum. Varje gång di ser dem kanske de framkallar ett leende eller känsla och påminner dig öm kära stunder i livet.

Gravidbilder

Finns det något vackrare och mer badass än en gravid kvinna? Gravidbilder handlar om dig och om att fira det lilla liv som växer i dig. Mitt mål är att fånga det magiska och mirakulösa i ditt liv på bild!

Jag rekommenderar att du är i din sjunde månad när du tar dessa bilder. Vi klär upp dig (eller inte, det går bra att vara vardaglig och bekväm) och ser till att du känner dig som den gudinnan du är. Vi kan ta bilderna utomhus – när solen går ner eller vill du hellre ta bilderna i min studio så gör vi det. Du får bestämma! Du får 25 digitala foton att välja från inom tre veckor efter att vi fotat. När det kommer till klänningar så kan du låna av mig och det ingår att fota med upp till två uppsättningar av klänningar. *bokningsavgiften inkluderar inte digitala bilder eller produkter, utan det är enbart garanti av din bokning. De digitala bilderna och produkterna väljs separat och startar från 4000kr.

Bokningsavgift – 995kr

Digitala bildpaket från – 4000kr

Familjebilder

Vi tar en fin bild för mormor till julkortet. Men sen då? Din tur att glänsa och jag lovar att vi kommer ha det roligt! Jag älskar en familjefotografering och kan inte få nog av dem! Ni kommer skratta och jag kommer gråta (åt hur söta ni är). Ni kommer kramas, hoppa, kittlas, springa, gunga och leka. Tiden går fort och definitivt smärtfri. Ni kommer bli chockade åt hur mycket ALLA kommer ha roligt.

Utomhusbilder vill jag helst ta vid solnedgång eftersom ljuset då är GULD! När det kommer till inomhusbilder vill jag att vi tänker tillsammans. Vi kan ta kreativa bilder hemma hos dig eller i min studio. Du får 25 digitala foton att välja från inom tre veckor efter att vi fotat. Ni kan låna kläder och rekvisita av mig med upp till två ombyten. *bokningsavgiften inkluderar inte digitala bilder eller produkter, utan det är enbart garanti av din bokning. De digitala bilderna och produkterna väljs separat och startar från 4000kr.

Bokningsavgit – 995kr

Digitala bildpaket från – 4000kr

Barnbilder

Det är svårt för mig att berätta hur mycket jag älskar en barnfotografering eller bebisfotografering… ge mig alla 4-12 månaders gamla bebisar! Så gulliga! Jag rekommenderar att ni bokar den här typen av session när ditt barn är runt 1-2 månader gammalt för att försäkra er om att ni får det datumet ni vill. Detta är speciellt rekommenderat om ni vill ha fotona färdiga till ettårskalaset! 

Vi tar bilderna i min studio och följer det tema du önskar. Du själv väljer om du vill bara ha porträtt bilder eller lägga till smash the cake of mjölkbadbilder. Du får välja bland 25 digitala bilder som du får inom tre veckor efter fotosessionen. Fotograferingen inkluderar lån av kläder, rekvisita, dekorationen OCH tårtan!  *bokningsavgiften inkluderar inte digitala bilder eller produkter, utan det är enbart garanti av din bokning. De digitala bilderna och produkterna väljs separat och startar från 4000kr.

Bokningsavgift vanlig –  995kr

Bokningsavgift smash – 1495kr

Digitala bildpaket från – 4000kr

Nyföddbilder

Jag älskar mysteriet att upptäcka ett nytt liv. Varje minut är nästan som en överraskning. Varje ansiktsuttryck och ljud är nytt, som att bli bedårad gång på gång. Det är detta jag fångar när jag genomför en nyföddfotografering: allt det nya och livsförändrande glädje!

Det tar lite extra lång tid att fota de #nyfödda. Vi tar pauser för att barnet ska få äta och få kroppskontakt. Det tar cirka 2-3h i min mysiga studio eller hemma hos dig – välj det som känns bäst! Du får 25 digitala foton att välja från inom tre veckor efter att vi fotat. Ni kan låna kläder och rekvisita av mig med upp till två ombyten. *bokningsavgiften inkluderar inte digitala bilder eller produkter, utan det är enbart garanti av din bokning. De digitala bilderna och produkterna väljs separat och startar från 4000kr.

Bokningsavgit – 1495kr

Digitala bildpaket från – 4000kr

Parbilder

Finns det något grymmare än ett snyggt par! Den här sessionen handlar om er KÄRLEK och berättelse! Jag trodde aldrig jag skulle tycka om att ta foton av par men det finns något unikt i att fånga och berätta en kärleksberättelse. Vi fotar i Västerås med omnejd, på ett vackert fält eller i skogen.  *bokningsavgiften inkluderar inte digitala bilder eller produkter, utan det är enbart garanti av din bokning. De digitala bilderna och produkterna väljs separat och startar från 4000kr.

Bokningsavgit – 1495kr

Digitala bildpaket från – 4000kr

Follow me on Instagram

[instagram-feed]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.